Lite mycket kanske?

I går fick jag för mig att jag skulle baka rabarberpaj igen. Gick ut i trädgården och plockade... eeh ganska mycket rabarber..... Det blev tre pajer + rabarber i frysen (fryst rabarber är jättebra att göra kräm på). Nu till poängen i det hela; det syns inte ens i rabarberlandet att jag plockat nåt.
 

Jobba, jobba

Känner mig lite trött just nu. Sen kväll igår, tidig morgon för att åka och jobba. Tagit på mig ett övertidspass på måndag men har ju massa saker planerat längre fram i år att se fram emot! :)

Fler örhängen till folket!

Fick hem ytterligare örhängen idag! Supernöjd med dom!
 

Nya örhängen!

Häromdagen väntade dessa fina örhängen på mig i brevlådan när jag kom hem. Jättenöjd med köpet!
 

Snabb sammanfattning!

Den här helgen i korta drag; sett nya "Die Hard" och "Warm Bodies". Bakat och ätit årets första rabarberpaj (mycket gott kan jag tillägga). Alla blommor hemma (sjukt vad blommor vi har) har blivit duschade och omplanterade. Jag får förstås inte glömma att hela altanen är nu oljad för i år också (varför är alla arbeten som innefattar att hålla i en pensel så vansinnigt tråkiga??).

Pink lemonade!

Testade för nån vecka sedan att göra egen "pink lemonade". Lyckades bra med smaken men färgen blev inte som jag hoppats på då den röda grapefrukten jag köpte var allt annat än röd.... Jaja nya ta och nu blev det bra.
 
Saft från 3 citroner
1 dl strösocker
1 liter vatten (ta lite efter smak beroende på hur starkt du vill ha)
1 dl tranbärsjuice
 
Blanda ihop allt i en kanna och drick en varm sommardag!
 

En fil!

Fick hem en nagelfil idag. Inte vilken som helst utan en i glas så nu slipper jag springa och köpa filar bara för att dom blivit utnötta! Testade den tidigare och den funkade hur bra som helst!
 

Cheesecake 2

Ville bara säga att cheesecaken blev jättegod!'


Cheesecake!

Fick för mig att baka cheesecake idag. Det fick bli citroncheesecake på tropisk botten (digestivekex, ljus muscovadosocker, smör och rostade kokosflingor) med apelsintopping! Skickade en med mannen och dottern till landet och en ska jag ta med till mina arbetskompisar imorgon. Hoppas dom kommer smaka!
 
Cheesecake före och efter apelsingelén!
 
Satt och velade ett tag om jag skulle ta en cykeltur ikväll också (cyklade ca 7 km med mannen igår kväll) och bestämde till slut att det skulle jag göra. Det blev ca 15,5 km och i slutändan kändes minsta uppförsbacke som Mount Everest. Underbart när man får leka hejaklack åt sig själv. Nu ska jag dock avsluta kvällen med en kopp te och avsnitt nr 6 av "The Following"!

Rabarber!

Årets första rabarberpaj närmar sig med stormsteg!! Det växer som fasiken i rabarberlandet just nu!
 

Undrar minsann...

om man kanske skulle ta och börja använda brädan till vårt Wii igen. Det är en väldigt bra träningsform tycker jag och det fungerade för mig.
 

The Following

Upptäckte idag serien "The Following" och tittade på första avsnittet. Shit vad bra och creepy den är! Bästa är att det är mycket referenser till Edgar Allan Poe som jag verkligen gillar (hur knäppt det än låter). Se den!

Nästa pryl!

När jag kom hem låg nästa objekt jag köpt i brevlådan och väntade. Tyvärr så är fotot nedan under all kritik och den här tunikan/klänningen ser bra mycket bättre ut på än hängande på en galge. Jag hade dock ingen som kunde fota mig och jag vägrar ta kort på mig själv och slänga upp ett "dagens outfit"-foto med mobilen i högsta högg.
 

Örhängen

Idag kom en av sakerna jag beställt. Ett par söta örhängen som jag inte är säker på när jag ska använda än men tillfälle dyker nog upp!
 

Väntar med spänning!

Har unnat mig några få saker som jag väntar på ska dyka upp! Ska visa när de väl har kommit. :)

RSS 2.0