Inget att tillägga

Vad skönt när man sitter och stirrar på en skärm och inser att man inte har ett skvatt att skriva! God natt!

Avklarat

Lyckades simma 150m klädsim igår. Intressant känsla att simma och känna att man inte kommer nånstans. Efter det blev det lite vattengymnastik och sen skulle vi bogsera varandra 25m var. Blev även övning att lyfta upp kamraten ur poolen. Nyttigt men jobbigt.


Önska mig lycka till!

Jag ska för första gången i mitt liv simma klädsim nu!


Systrar

Ja det var vad kvinnan på vaccinationskliniken först trodde att jag och min dotter var. Vet inte vem det säger mest om. Vi båda överlevde vaccinationen och jag blev väldigt förvånad att jag knappt kände av sprutan. Nu är det bara två doser som behövs.
 
Efter vaccinationen blev det en sväng in på Lindex och sen köpte vi nåt att dricka. Provade för första gången "Snapple" och min första tanke var "varför har jag aldrig testat det här förut??". Hur god som helst!
 

Spontan!

Efter att jag lämnat dottern på hennes freerunningträning idag fick jag för mig att svänga förbi Intersports outletbutik och kolla om dom hade solglasögon. Mina förra fick för en tid för sig att det var dags att gå i pension och gjorde det med besked (i två delar). Hittade ett par nya som jag hoppas ska hålla den här säsongen iallafall!


Note to self

Köp mörkläggningsgardiner så jag slipper hänga upp mörka påslakan över fönstren.

Lite ledighet

Dags för två dagars ledighet innan jag går på och jobbar helg. Ska försöka hinna med diverse saker bland annat se till att jag och dottern kommer iväg och tar den där jäkla Twinrixsprutan. Jag fattar inte att jag faktiskt ska BETALA en massa pengar för att göra den enda saken jag har fobi för. Fobi är väl kanske lite väl att ta i nuförtiden när det kommer till mig och sprutor men jag känner fortfarande ett fruktansvärt obehag för dom. Är dock blodgivare i rent terapeutiskt syfte då jag inte tänker låta en sån fjantig sak som en nål skrämma livet ur mig. Tycker att är man rädd för något så ska man möta rädslan och inte låta den styra över dig. Hörde ett fruktansvärt bra citat i miniserien "Dune" som stämmer så bra: "Fear is the mindkiller".

Tro inte fan.......

att den andra sommarkursen jag sökt till också är inställd! Ger inte upp utan skickade in en sen anmälan på en 3hp kurs till Stockholms Universitet. And now we wait!

Drygt en vecka till bara...

så får jag veta om jag kom in på mim högskolekurs jag tänkte läsa över sommaren!


Händer inte mycket

Här har det inte hänt mycket. Den här bloggen går många gånger upp och ner beroende på hur mycket lust/tid/ork jag har till den. Ägnar inte direkt mitt liv åt att skriva dagbok.

Vad har hänt då? Har hoppat av utbildningen jag kom in på då det inte var det jag trodde att det skulle vara. Ska försöka satsa på "hardcore" datateknik istället.

Blir en (förhoppningsvis) otrolig utlandssemester nästa vinter till en plats jag velat besöka vääääldigt länge. :)

RSS 2.0