Ännu en gigant...

Ja då läser man på Expressens sida att ännu en filmlegend har lämnat oss. R.I.P. Tony Curtis...

God natt!

Jag säger godnatt nu. Har suttit och spelat i ca 4½ timme nu så nu ska jag krypa ner i min härliga säng!

Slut på veckan

Så var den här helgen över också. I fredags vart det simning för hela familjen. Jag orkade bara simma 100m och sen 3x50m med anledning att jag kände mig urkass. Det värsta har tack och lov gått över nu.

Efter att vi varit nyttiga och motionerat var det dags att vara lite onyttlig så jag handlade några hamburgare på McDonalds på vägen hem. Det var middagen. Sen var det dags för bio på Heron City.

I går lyckades vi sätta igen "trapphuset" med skivor så där är det i stort sett bara att spackla och måla som saknas. Börjar närma sig sakta men säkert. Med betoning på sakta dock.

Idag städade vi ur växthuset och skördade våra halloweenpumpor. Vi hade räknat lite fel när vi trodde vi hade fått sju pumpor. Det var nämligen 13 stycken.

Åkte iväg och tittade på en medeltidsmarknad inte långt härifrån. Alltid trevligt men de medeltida kläderna fick stanna hemma den här gången. Köpte iallafall två nya häften med klädmönster. Vill ha sömnadsprojekt! Har ju försås ett på gång; sy en jedikappa till en bekant i Norge.

Uppdatering

Fick äntligen se "Prince of Persia" i söndags. Ännu en film jag velat se på bio men fick vackert vänta på dvd:n. Mycket bra film! Och så fick man ju se en ganska vältränad Jake Gyllenhaal. Yaayy! Hrmm. Sådärja, nu har jag haft dagens fjortisögonblick också.

Idag ska vi iväg och se "Trollkarlens lärling" på bio. Dottern vet inte om det än. Först ska vi dock iväg och simma. Jag kommer ta det väldigt lugnt idag eftersom jag känner som om jag håller på bli lite sjuk. Förra gången lyckades jag ju simma 200m i sträck och det är jag väldigt stolt över. Simning har aldrig varit min starka sida. Planen är att hela familjen ska ta dykcert tillsammans och då måste man kunna simma 200m. Så när jag och dottern (mannen simmar ju redan drygt 1000m per tillfälle) klarar av 400m i sträck så ska vi börja kolla på att gå snorklingskurs till att börja med. Har aldrig snorklat i mitt liv så då kan det vara skönt att få en ordentlig genomgång på hur man gör det.

Dagens..

shopping blev en Everest parkas till dottern. Ordinarie pris var 799:- men var nu nere på 399:- istället! Stadium har sina ljusa stunder. Jysk hade  bra priser på strumpor. 5-pack tennisstrumpor för 30:- så köpte två pack av det också till lilla fröken. Hon är ju förstås inte så liten längre med tanke på att hon och jag har lika stora fötter. Gissa vem som kommer få ärva skor av vem snart....?

Hundar...

När det är regnigt ute är min hund (en envis liten tax) ganska rolig av sig. Som i morse. Klär på mig regnkläder och ropar till mig hunden att nu är det dags att gå ut. Sagt och gjort. Kliver utanför dörren med hunden mer eller mindre släpandes efter mig och kommer säkert hela 10 meter från ytterdörren. Där hittar han en lyktstolpe att pinka länge och väl mot och sen tyckte han att det var dags att gå in igen. Väl inne så går han till soffan, sätter upp framtassarna på den och gnäller tills "mamma" är så dum att hon går och lyfter upp honom. Lata åbäke! Sen ligger han där ihoprullad och gör det han gör bäst; sover. Om det är det som kallas för ett hundliv så kan jag gärna byta med honom!

Skrattretande!

Haha! Det är ju skrattretande att jag inte bara har dödat den här bloggen än! Första inlägget sen slutet på förra året. Vi får se om den kommer igång eller inte. Nu ska jag iallafall ägna nån/några timmar med Dungeons & Dragons Online. Tro det eller ej så spelar jag onlinespel än. Jag har dock lämnat Age of Conan bakom mig. Vi är ett gäng som bytte spel och har fortfarande jätteroligt ihop. En av killarna kom ju på besök från England till och med. Stackaren drog vi med ut på kräftfiske samma kväll han kom hit. Till råga på allt var det hans 30 års dag!

RSS 2.0